HR-advies

Meer werkplezier in de zorg

Bent u op zoek naar een allround interim HR-adviseur, die een bijdrage mag leveren aan het werkplezier in de zorg? Ik ben u graag van dienst.

Inmiddels heb ik 20 jaar ervaring in het HR-vak. Het opzetten en implementeren van (strategisch) HR-beleid, is waar mijn ervaring ligt. Ik denk graag met u mee rondom het grote vraagstuk hoe u uw medewerkers behoud. Kampt u met een een hoog ziekteverzuim? Of heeft u moeite heeft met het aantrekken van gekwalificeerd personeel, waardoor niet de gewenste kwaliteit van zorg geleverd wordt. Ik denk graag met u mee, om vanuit strategisch onderbouwd HR-beleid, meer WERKPLEZIER in uw organisaties te brengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Win het werkplezier (terug) op je afdeling. Hier vind je mij:

Bel gerust
Adres

Wollegras 11

3417 RV Montfoort