HR-advies

Meer werkplezier in de zorg

Bent u een middelgrote zorgorganisatie en op zoek naar een allround interim HR-adviseur? Hierin kan ik ook van dienst zijn.

Het opzetten en implementeren van (strategisch) HR-beleid is waar mijn ervaring ligt. Het kan zijn dat uw organisatie kampt met een hoog ziekteverzuim. Of moeite heeft met het aantrekken van gekwalificeerd personeel, waardoor niet de gewenste kwaliteit van zorg geleverd wordt. Ik denk graag met u mee, om vanuit strategisch onderbouwd HR-beleid, meer WERKPLEZIER in uw organisaties te brengen.

Opleidingsvraagstukken of personeelsadministratie op orde brengen? Neem gerust contact met mij op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Win het werkplezier (terug) op je afdeling. Hier vind je mij:

Bel gerust
Adres

Wollegras 11

3417 RV Montfoort