Mirjam kompier

Meer werkplezier in de zorg

Het ‘waarom’ van Mirjam

Mijn liefde voor de zorg is ontstaan tijdens mijn werk als groepsleider bij Abrona.

Na een periode buiten de zorg te hebben gewerkt, vond ik een baan als HR-adviseur bij NU’91. De beroepsorganisatie voor verpleegkundigen, verzorgenden en aanverwante beroepen. Hier heb ik mij indirect ingezet voor mensen in de zorg. Ik heb dit 8,5 jaar met veel plezier gedaan.

Tijdens mijn werkzame leven heb ik mij vanuit personeelsmanagement en bedrijfspsychologie doorontwikkeld als coach voor professionals. Ik ontdekte dat het coachen mij van nature goed afgaat. Mijn oprechte aandacht voor de ander en empathisch vermogen, sluiten goed aan bij het werk als coach. Door de processen tijdens de coachopleiding, ben ik mij bewust geworden van mijn cirkel van invloed. Waar heb ik invloed op en waar niet? Wat kan ik doen of veranderen om mijn (werk) leven prettiger te maken? Die bewustwording gun ik ieder mens.

Mijn ervaring als HR-adviseur bij NU’91, heeft mij inzicht gegeven in de werkomstandigheden van zorgprofessionals. Zij werken in een onvoorspelbare en dynamische werkomgeving, waarop de eigen invloed soms klein lijkt.

Ik gun zorgprofessionals een energiek leven. Een leven waarin zij zich, ongeacht de (werk) omstandigheden, met plezier blijven inzetten, binnen dit waardevolle beroep.

Ik draag graag bij jouw werk in de zorg, nóg een stukje leuker te maken!

Win het werkplezier (terug) op je afdeling. Hier vind je mij:

Bel gerust
Adres

Wollegras 11

3417 RV Montfoort