Welke keuzes maak jij?

Een nieuw jaar is begonnen! Uiteraard wens ik je veel goeds voor 2023. En dat niet alleen; ik wens je ook momenten van ongemak, twijfel, onderbuikgevoelens, onrust en conflict. Dit wens ik je toe omdat dit momenten zijn van groei. Groei naar een stap verder, dan waar je nu bent. Wellicht wel meer naar Wie jij bent. Naar wat jij belangrijk vindt en waar jij voor wilt staan. Dit zijn vragen waar je doorgaans niet vanzelf komt. Dit vraagt inspanning, keuzes maken, teleurstelling (soms voor een ander), doorzetten en doen! Ook ik heb mijzelf deze vragen gesteld aan het begin van dit jaar. Ik kies ervoor mij, door middel van coaching, training en HR-advies, te blijven inzetten voor meer werkplezier in de zorg. Hoe klein mijn bijdrage soms ook lijkt, ik geloof dat iedere beweging richting groei er één is. Dat ieder bewustwordingsmoment van een andere keuze in gedrag, winst oplevert. Winst die het werken in de zorg nóg een stukje leuker en mooier maakt.

Ik kijk in 2023 uit naar nieuwe ontmoetingen, groeimomenten en werkplezier met elkaar!